Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، علی عسگری شامگاه پنجشنبه در اختتامیه بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها که در سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان، مهد فرهنگ و تمدن و استانی وفادار است که در قدوس انقلاب پای امام(ره) و آرمان‌های انقلاب باقی ماند.

وی گفت: کردستان، استان فرهنگ و هنر و به تمام معنی زیبا و رنگارنگ بوده و استان طلایی سرزمین ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: استان کردستان از لحاظ معماری و میراث فرهنگی، دارای زیبایی‌های متنوعی بوده و از لحاظ هنر، موسیقی، مجسمه‌سازی و شعر تراز بالایی را به خود اختصاص داده است.

مجاهدت و سلحشوری استان کردستان بی‌نظیر و مثال‌زدنی است

وی با بیان اینکه مجاهدت و سلحشوری استان کردستان بی‌نظیر و مثال‌زدنی است، ادامه داد: شهیدان استان کردستان شهدای بزرگی هستند و این خطه، سرزمین سلحشوران است.

عسگری با بیان اینکه ماهیت، ارزش و سلحشوری استان کردستان با بیان حماسه‌ها آشکار می‌شود، افزود: امیدواریم این اجلاس که در قلب کردستان و سنندج زیبا برگزار شد گامی در جهت ارتقاء فرهنگ و اقتصاد این استان باشد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار کرد: تعداد شبکه‌های ماهواره‌ای ایجاد شده بر علیه فرهنگ و هویت ما از مرز 260 کانال گذشته، بنابراین رسانه ملی باید تلاش کند تا مرجعیت ملی و از طریق برندینگ برنامه‌های شاخص خود را حفظ کنند.

شبکه‌های ماهواره‌ای زیادی بر علیه فرهنگ و هویت کشور ایجاد شده است

رئیس رسانه ملی با اشاره به پیچیده بودن کار رسانه‌ها گفت: کار و اهداف دشمنان، افول رسانه ملی است و در این خصوص شبکه‌های ماهواره‌ای زیادی بر علیه فرهنگ و هویت کشور ایجاد شده اما خوشبختانه نتوانستند به ایران قهرمان لطمه‌ای بزنند.

وی با بیان اینکه بقاء رسانه، تلویزیون و رادیو کار ساده‌ای نیست، گفت: باید نخبگان استان‌ها از طریق رادیو، قاب تلویزیون و رسانه‌ها دیده و مطرح شوند.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطر نشان کرد: استان کردستان از مزیت‌ها و نخبگان بسیاری برخوردار است که باید از این پتانسیل‌ها استفاده کنیم و با توجه به اهمیت رسانه‌ها، نیروهای جوان بهتری را تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه رسانه جای برترین‌هاست، گفت: باید برای جوانان و نوجوانان کشور تولیدات ویژه‌ای داشته باشیم اما متأسفانه به‌دلیل اختلاف و تفاوت با فرهنگ غربی برای خرید محصولات مورد نیاز نوجوانان دستمان بسته است.

راه‌اندازی شبکه امید و شبکه ایران کالا باهدف ارتقاء محصولات و تبلیغ کالای ایرانی

عسگری با اشاره به پرمخاطره بودن فضای مجازی افزود: برای ارتقاء محصولات، شبکه امید را راه‌اندازی کردیم و باید به جایی برسیم که محصولات استان‌ها در تراز ملی قرار بگیرد.

وی با اشاره به نهضت پویانمایی و انیمیشن در استان‌ها اظهار کرد: نیروهای جوان در کشور می‌توانند موتور محرکه انیمیشن فاخر در کشور شوند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه جامعه نیاز به رشد اقتصادی دارد، عنوان کرد: فرهنگ‌سازی برای افزایش کیفیت محصولات ایرانی و کمک به تولیدکنندگان باید توسط صداوسیما انجام شود و در این رابطه شبکه ایران کالا، برای حمایت از تولید ملی ایجاد شده و مسئولیت آن، تبلیغ کالای ایرانی برای شرکت‌های کوچک و متوسط است.

سیستم آموزشی در مدارس و دانشگاه‌ها مهارت‌آموزی ندارند

وی با اشاره به اینکه ایجاد یک میلیون شغل کار مشکلی است، گفت: سیستم آموزشی در مدارس و دانشگاه‌ها مهارت‌آموزی ندارند و این نقص است و باید رسانه ملی در زمینه نوآموزی برای جوانان و نوجوانان اقدام کند.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه معرفی کارآفرین‌های موفق امیدآفرینی ایجاد می‌کند، خاطر نشان کرد: اگر در زمینه توریسم و گردشگر استان کار شود تأثیر فوق‌العاده‌ای روی اقتصاد کردستان می‌گذارد.

تسنیم

115

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یمن درس مقاومت و جهاد را به مسلمانان عالم داده است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب و بازگشایی غرفه یمن که مهمان ویژه سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب است، صبح امروز در مصلی تهران برگزار شد.

در این آیین، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد حیدره، معاون وزیر فرهنگ یمن، یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ابراهیم ربیعی سفیر یمن در ایران و عبدالرحمان مراد رئیس سازمان کتاب جمهوری یمن حضور داشتند.

اسماعیلی در ابتدای این مراسم گفت: خوشحالم که امروز بخش بین‌الملل نمایشگاه تهران افتتاح شد. این اتفاق در شرایطی است که نزدیک به ۷ ماه است شاهد عملیات طوفان الاقصی و شکست هیمنه پوشالی اسرائیل هستیم. در این شرایط هیچ رویداد فرهنگی در جهان اسلام نباید رخ بدهد مگر اینکه به یاد این اتفاق بزرگ نباشیم. با همین رویکرد، بهترین مهمان ویژه در نمایشگاه، باید از میان پیش قراولان مبارزه، جهاد و شهادت انتخاب میشد و یمن عزیز به همین منظور انتخاب شد.

وی افزود: یمن عزیز، امروز درس مقاومت و جهاد را به همه مسلمانان عالم و همه مستضعفان در دنیا داده است. یمنی‌ها همه معادلات جبهه استکبار در دنیا را بر هم ریختند. هفته گذشته در اجلاس گفت‌گوی فرهنگ‌ها اشاره کردم که مگر می‌شود اتفاقی فرهنگی در سراسر جهان اسلام رخ بدهد و نسبت به اتفاقات غزه بی تفاوت باشد؟ حضور برادران عزیز و مجاهدم از یمن، نشان دهنده رویکرد عملی نمایشگاه کتاب تهران در تعظیم مقاومت بزرگ مردم منطقه و دلاوری‌های این مجاهدان صبور است.

وزیر فرهنگ با اشاره به اینکه یمن از حوزه‌های فرهنگی عمیق جهان اسلام است گفت: این منطقه در طول ۱۴۰۰ سال اخیر به نام پیروان اهل بیت شناخته می‌شود. حضور توامان عقلانیت و اخلاق در ارکان مختلف یمن برگرفته از همین آموزه های اهل بیت است. ما خوشحالیم که یمنی‌ها دعوت ما را پذیرفتند. آنان با مقاومت و جهاد خود مایه فخر ما در نمایشگاه کتاب امسال هستند. از مهمانان یمنی درخواست دارم سلام و تحیت همه ایرانیان را به مجاهدان یمنی ابلاغ کنند.

ایران و یمن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام نگاه می کنند

محمدحیدره قائم مقام وزیر فرهنگ جمهوری یمن در ادامه این مراسم گفت: به خاطر دعوت و میزبانی‌ای که از ما شده، متشکریم. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرد دارای ریشه‌های بسیار عمیق تاریخی و فرهنگی است و ما این را در مردم ایران که داری وحدت هستند، مشاهده کردیم.

وی افزود: روابط فرهنگی بین دو کشور ایران و یمن پس از به وجود آمدن دین اسلام دارای مشترکات زیادی شد و یکی از آنها وجود یک پیامبر و قبله مشترک است که باعث شده در بسیاری از کارهای فرهنگی شریک باشیم.

وی ادامه داد: شهید سید حسین بدرالدین در اوایل انقلاب اسلامی پیرو امام خمینی (ره) در آمد که باعث شد ما بسیار از تجربیات و عبرت‌های انقلاب اسلامی استفاده کنیم و این روحیه انقلابی را به مردم یمن تزریق کنیم.

حیدره گفت: ایران و یمن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت اول در جهان اسلام نگاه می‌کنند و این مسئله به یک پیوند نزدیک بین ایران و یمن بدل شده است. ما به ارزش‌های فلسطین پایبند هستیم و خواهیم ماند.

حیدره افزود: مسئله دیگر ولایت و براعت است، ما دشمنان مشترکی داریم که از آن‌ها بیزار هستیم. دشمنان خدا و انسانیست صهیونیست‌ها هستند و ما پیرو اولیای خدا هستیم. عملیات طوفان الاقصی دوستی ما را بیشتر کرده و ثابت کرد ما با وحدت امت اسلامی فعالیت می‌کنیم. امیدواریم حضور ما در نمایشگاه ما گامی در اتحاد امت اسلامی باشد.

وی افزود: عامل مشترک دیگر ما اعلام ولایت و برائت است. صهیونیست دشمن مشترک ماست که از آن بیزاریم و ما با شما در یک جبهه ایم. حادثه طوفان الاقصی وحدت و دوستی ما را بیشتر کرد و نشان داد ما و شما وحدت داریم. امیدواریم فعالیت های نمایشگاه به تقویت وحدت و پایبندی در این زمینه کمک کند.

نمایشگاه کتاب منجر به تعمیق روابط فرهنگی و تمدن در جهان است

ابراهیم الدیلمی، سفیر جمهوری یمن در ایران در بخش دیگر برنامه با ابراز خوشحالی از حضور در ایران گفت: بحران اصلی امت اسلام بحران فرهنگی، ایده‌ای و اندیشه‌ای است. جوهره اصلی فرهنگی ما، جوهره اسلام است و سعی داریم ایده‌های اسلامی را به دیگر ملت‌ها ارائه کنیم.

او افزود: ملت‌های غربی و آمریکایی تلاش دارند به روحیات، معنویات و ایده‌های اسلام تهاجم کنند، همه می‌دانیم امت اسلام دشمنان زیادی دارد وتنها راه رویایی ما با دشمنان ایجاد راه و ایده‌های فرهنگی است که بر راه اقتصادی و سیاسی ارجحیت دارد. جمهوری اسلامی در این زمینه پیشگام است و شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت ارشاد تلاش می‌کند فرهنگ، ایده و اندیشه‌های مردم را تقویت می‌کند

الدیلمی با بیان اینکه تلاش می‌کنند از تجربیات خوب جمهوری اسلامی استفاده کنند، گفت: یکی از نمونه‌های تجربیات موفق، نمایشگاه کتاب است. شرکت کشور جمهوری یمن در نمایشگاه به‌عنوان نمونه همکاری خوب، است که منجر به تعمیق روابط فرهنگی و تمدن در جهان خشک و بی‌روح است.

وی با اشاره به پیشینه تمدنی و فرهنگی و اندیشه‌ای یمن اظهار افزود: امیدواریم غرفه ما در این نمایشگاه، فرصت خوبی برای مردم ایران و بازدیدکنندگان ایجاد کند تا یمن را بهتر و بیشتر بشناسند. این فرصت را مغتنم می‌شمارم و از پژوهشگران و ناشران می‌خواهیم، مسائل فرهنگی یمن را از نزدیک بینند و بشناسند.

سفیر جمهوری یمن در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از این فرصت استفاده می‌کنم بر دانشجویان و آزادگان که برای مسئله فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا در حالا خاصر در میدان هستند، درود بفرستم.

الدیلمی در پایان گفت: آینده روابط فرهنگی دو کشور بسیار درخشان است و باید برای تحقق این هدف تلاش کنیم. امیدواریم تفاهم‌نامه‌های فرهنگی و اجتماعی بین دو کشور امضا و اجرا شود. از تجربیات هنری و سینمایی ایران در یمن استفاده کنیم. از حاضراان می‌خواهیم از غرفه یمن بازدید داشته باشند.

کد خبر 6101317 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • از ایران تا ازبکستان و تاجیکستان با شاعران پارسی زبان در نمایشگاه کتاب
  • ادعای وزیر ارتباطات درباره پرتاب ماهواره به فضا در دولت سیزدهم
  • افتتاح بخش بین‌الملل نمایشگاه‌ کتاب و بازگشایی غرفه یمن+فیلم
  • یمن درس مقاومت و جهاد را به مسلمانان عالم داده است
  • درگذشت یکی از مدیران و فعالان عرصه فرهنگ و هنر گیلان
  • معادل ۱۲ سال در دولت سیزدهم پرتاب ماهواره به فضا انجام شد
  • ادعای مهم یک خبرنگار عراقی : بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد
  • همکاری ایران و مجارستان در حوزه فرهنگ و هنر
  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران